Имаш нужда от помощ?
0876557767

Кои сме ние?

 Ние сме Български производител, oснован през 2018 година. Нашата мисия е да произвеждаме висококачествени органични и био козметични продукти и ароматизатори, които са не само добри за Вас, но и за всички използващи ги.

 Гордеем се, че сме екип от 10 души, които са страстни за това, което правим. Нашият екип се състои от хора от различни среди, които споделят общото убеждение, че можем да окажем положително въздействие върху света чрез нашите продукти.

 Нашият ангажимент към качеството е очевиден във всичко, което правим. От съставките, които използваме, до опаковката на нашите продукти, ние гарантираме, че всичко отговаря на нашите строги стандарти за качество. Вярваме, че произвеждайки качествени продукти, можем да променим начина на мислене на нашите потребители и да им помогнем да направят по-информиран избор за продуктите, които използват.

 В основата си ние сме компания, която вярва в прозрачността, честността и почтеността. Ние вярваме в изграждането на дългосрочни отношения с нашите клиенти, основани на доверие и взаимно уважение. Ние непрекъснато се стремим да подобряваме нашите продукти и процеси, за да обслужваме по-добре нашите клиенти и околната среда.

 Благодарим ви, че отделихте време да научите повече за това кои сме ние. Надяваме се, че страстта ни към качество и устойчивост блести във всичко, което правим. Ако имате някакви въпроси или искате да научите повече за нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.

 

Сравнение на продукти